Na všetkých pracoviskách bratislavského mäsopriemyslu sa v sobotu 1. decembra pracovalo zvlášť usilovne a radostne. Počas víkendu sa musí pripraviť tovar do predajní, ktoré ho začnú od pondelka predávať za znížené ceny.
"Naši pracujúci sa dočkajú ďalšieho predaja za znížené ceny už v pondelok 3. decembra. S blížiacimi sa sviatkami bude záujem hlavne o mäsové výrobky, slaninu, masť. Výškvarovňa bratislavského mäsopriemyslu v Prievoze, ktorá sústavne prekračuje vysoko plnenie plánu dbá o to, aby naše gazdinky mali dostatok prvotriednej bravčovej masti", píše sa v archívnej správe TASR.
Na obrázku záber z bitúnka. Prvé kusy ošípaných spracovaných na bitúnku v sobotu k dodávkam do predajní na pondelok, kedy sa zaháji predaj za znížené ceny. Foto: archív TASR, autor V. Přibyl/3. decembra 1956 Jeden z vzácnych sortimentov našich gazdiniek, slanina, ktorú taktiež obdržia od 3. decembra za znížené ceny. Foto: archív TASR, autor V. Přibyl/3. decembra 1956 A už sa expedujú prvé zásielky mäsa do predajní. Foto: archív TASR, autor V. Přibyl/3. decembra 1956 A už sa expedujú prvé zásielky mäsa do predajní. Foto: archív TASR, autor V. Přibyl/3. decembra 1956 Aj z výrobne na Páričkovej ulici expedovali hotové výrobky hneď do predajní, aby tiež boli dostatočne zásobené všetkými sortimentnými druhmi. Foto: archív TASR, autor V. Přibyl/3. decembra 1956 Aj z výrobne na Páričkovej ulici expedovali hotové výrobky hneď do predajní, aby tiež boli dostatočne zásobené všetkými sortimentnými druhmi. Foto: archív TASR, autor V. Přibyl/3. decembra 1956 Karol Hudeček z bratislavského mäsopriemyslu pripravil do predajní na pondelok chutný pečený bôčik. Foto: archív TASR, autor V. Přibyl/3. decembra 1956