Letná sezóna s novými gastronomickými podnikmi
V bratislavských Krasňanoch pribudla v roku 1964 nová vináreň Tramín. Pred letnou turistickou sezónou otvorili v Košiciach v roku 1966 najväčšie a najmodernejšie pohostinstvo na Slovensku Jalta.
V novovybudovanej bratislavskej štvrti Krasňany otvorili pred letnou turistickou sezónou reprezentačnú vináreň Tramín. Jej zvláštnosťou je podávanie špecialít slovenskej kuchyne a čapovanie a podávanie kvalitného sudového vína do krčiažkov z modranskej keramiky. O dobrú náladu hostí sa stará ľudová kapela Eugena Farkaša
V centre Košíc otvorili nový reštauračný závod - Jalta. Svojím moderným zariadením a vyše 400 miestami patrí k najväčším a najlepšie vybaveným závodom pohostinstva na Slovensku. V prízemí je espresso, lahôdkáreň, predajňa polotovarov a veľká samoobslužná reštaurácia. Na prvom poschodí je reštaurácia s viacerými salónmi a kaviareň. Na druhom poschodí je exkluzívne zariadený bar a letná záhrada na terase.